Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Tas ir viens no svarīgākajiem aprēķiniem, iegādājoties mājokli, un to izmanto, novērtējot mājokļa kapitāla kredīta summu. Galvenā parasti ir mājokļa tirgus vērtība salīdzinot ar jau nomaksāto kredīta summu. Bieži vien, iegādājoties māju, aizdevējs norāda, ka 90% no vērtības ir pieejama kā hipotēka, atstājot 10%, ko nodrošinātu ar citiem līdzekļiem - parasti kā pirmo iemaksu.

Kredīta apstiprināšanas saņemšana nav īpaši grūta, ja mājokļa kapitāls tiek sniegts kā ķīla, bet ir svarīgi novērtētu, cik liela summa ir pieejama, lai to izmantotu kā ķīlu.

Laba kredītvēsture

Labas kredītvēstures nozīmīgums nav tik svarīgs, kā daudzi cilvēki domā. Labu kredītvēsturi bieži vien augstu vērtēs aizdevēji, bet slikta kredītvēsture nevar aizkavēt aizņēmēju iegūt mājas kapitāla kredītu. Tomēr tai ir ietekme.

Slikta kredītvēsture nozīmē, ka par kredītu būs jāmaksā augstākas procentu likmes, un ka ikmēneša maksājumus būs lielāks. Tas var nozīmēt, ka darījums kļūst pārāk dārgs, kas ir savukārt atkarīgs no pieejamo ienākumu apjoma. Tātad iegūt kredīta apstiprinājumu var būt grūtāk.

Šī iemesla dēļ ir vērts apskatīt Jūsu kredītvēsturi un izvērtēt, kā vislabāk to uzlabot. Protams, ir iespējams saņemt apstiprinājumu par mājas kapitāla aizdevumu, neskatoties sliktu kredītu, bet tam ir savi mīnusi.

Tag(s) : #Viss
Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe: