Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Ja Jums ir jāapmeklē kāds pasākums, kurā ir nepieciešama formāla kleita, Jums parasti būs jāvalkā garas vakarkleitas, kas diezgan atšķiras no ikdienas kleitām, jo tās ir izgatavotas no grezniem audumiem un parasti tām ir pieguloša augšdaļa ar kuplu vai taisnu svārku daļu. Formāla kleita ir vienīgais kleitas stils, ko nevar valkāt daudz un dažādos gadījumos.

Kādu kleitu var vilkt uz ballīti

Dažreiz uz ballīti vai kādu pasākumu arī būs nepieciešams vilkt daļēji formālu kleitu. Tas parasti attiecas uz kokteiļkleitu, kas var būt īsāka par formālu kleitu. Tā var būt garumā līdz celim vai pat īsāka, bet ir izgatavota no grezna auduma un bieži ir ar sarežģītām detaļām, piemēram, izšuvumiem.

Atgādinājums par svārkiem

Taisni, A-piegriezuma vai biznesa stila svārki parasti neiet kopā ar apaviem, kas ir pārāk ikdienišķi; zeķes un augstpapēžu kurpes, kurpes ar mazu papēdi, vai sandales ar augstiem papēžiem ir pareizā izvēle un tās uzsvērs Jūsu kāju dabisko tievumu no potītes līdz viduklim.

Visbeidzot dienas laika notikumiem, piemēram, kāzām vai sacīkstēm, svētku kleita būs vispiemērotākā. Tas apraksta virkni kleitu, parasti garumā līdz celim vai zemāk, un bieži vien ar apdruku un spilgtiem vai pasteļtoņiem. Svētku kleita bieži vien jānēsā ar elegantu žaketi un cepuri vai galvas rotu. Daudzas kokteiļkleitas ir piemērotas arī kā svētku kleitas, un tās var viegli izgreznot ar īstajiem aksesuāriem.

Tag(s) : #Kleitas
Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe: